Parkering & garage

Parkering & garage

P-plats kan du få genom att anmäla ditt intresse till Mark AB i Västerås och Egeryds AB i Eskilstuna som då sätter upp dig på en kölista. Meddela om du vill ha en parkeringsplats med el eller inte. På Karlsgatan 32 finns det även garageplatser i centralgarage att hyra.

Om du hyr en plats som har el så får också kvittera ut en nyckel till motorvärmarskåp. Den styrs av en timer där du ställer in din beräknade avresetid.

Vintertid sköter hyresgästen själv om snöskottning och sandning vid respektive förhyrd parkeringsplats.

Övrig parkering på gården är inte tillåten. SECURITAS Bevakningstjänst sköter övervakningen och utdelar parkeringsavgifter vid överträdelser både i Västerås & Eskilstuna.

Om någon ställer sig på er förhyrda parkering så kan ni själva också ringa ut Securitas för åtgärd. Använd då numret på skylten vid infarten och identifiera er med namn, telefonnummer, adress och nummer på p-platsen.

Grundregeln för att hyra ett garage, carport eller en parkeringsplats är att du måste vara hyresgäst i fastigheten. Finns det dock ingen kö på dessa platser så kan avsteg från den grundregeln komma i fråga tills förhållandena ändras. Dessa parkeringskontrakt hanteras alltid separat från hyresavtalet på din lägenhet.

Kontakta Mark eller Egeryds för aktuella priser och tillgång.

Parkering & garage