Hyresinbetalningar och avier

Hyresinbetalningar och avier

Betalning av hyran sker i förskott senast sista vardagen i månaden innan. Betala med den hyresavi ni får i brevlådan. Har ni av någon anledning inte fått någon måste ni meddela Fastighetsägarna detta.

Kommer du av någon anledning efter med en månadshyra så kontakta Fastighetsägarna omgående så att detta kommer till vår kännedom. En kortare betalningsplan kan då läggas upp så slipper du extra kostnader för påminnelser och ev inkassoavgifter och i värsta fall även avhysning från din lägenhet.

Vill du betala hyran med autogiro kontaktar du Fastighetsägarna så får du en ansökningsblankett hemskickad till dig.

Fastigheterna ligger under en förhandlingsordning med hyresgästföreningen (HGF) och Sybro Fastigheter betalar också idag HGF 12kr/månad per lägenhet för en så kallad hyressättningsavgift

Eskilstuna

Detta sköts av Fastighetsägarna Eskilstuna. Kontaktperson är Gunilla Fredriksson som kan nås på direktnummer 016-17 22 67 eller genom mail till hyra.eskilstuna@fastighetsagarna.se  

Västerås

Detta sköts av Fastighetsägarna Eskilstuna. Kontaktperson är Gunilla Fredriksson som kan nås på direktnummer 016-17 22 67 eller genom mail till hyra.eskilstuna@fastighetsagarna.se.