Fastigheten på Noachsgatan 1-3 är byggd 1938 och har 21 lägenheter.

På Noachsgatan 1B (källarplan) så driver Katja Malmström och Kristina Knezevic varsitt företag som erbjuder olika typer av hälsobehandlingar.

Nedan kommer Kristinas och Katjas presentationer av sina behandligar:

Jag heter Katja Malmström och driver Katjas Magiska Händer. Jag erbjuder massage för avslappning samt i behandlingsform för bättre hälsa och välbefinnande.

Boka din tid på bokadirekt.se så hjälper/lindrar jag din smärta och stelhet.
Tar emot e-Passi, här kan du utnyttja kommunens friskvårdsbidrag.
Specialerbjudande till folkbokförda i fastigheten 100kr rabatt/ behandling.
Betalning sker på plats med swish eller e-Passi. ( Lokalen är kontantfri)

Ni hittar mig på instagram Katjas_magiska_hander och på facebook Katjas magiska händer

Jag heter Kristina Knezevic. Jag är utbildad Tuina-massör och till årsskiftet blir jag diplomerad akupressör/stressterapeut och instruktör i Mediyoga- och Chi Gong.

Jag erbjuder akupressur och Tuina massage som har sitt ursprung i 4000 år gammal kinesisk medicin. Akupressur är som akupunktur utan nålar och behandlingar upplevs som behagliga. Med akupressur kan man motverka obalanser i kroppen som t.ex. stress, sömnsvårigheter, muskelspänningar, tennisarmbåge, ischias, matsmältningsbesvär, huvudvärk, klimakterieproblem, PMS.

Tuina är en behaglig massageform som aktiverar och balanserar kroppens energiflöden. Behandlingen utgörs av lätt massage, strykningar, tryck, lättare knådning och knackning. Tuina passar alla men hjälper särskilt dem som har problem med smärta, stress, utmattning.  Behandlingsformen upplevs som mycket behaglig och ökar välbefinnandet hos dig. Den balanserar på djupet och ger harmoni.

Tel: 073-969-06 83 (Erbjuder för tillfället bara behandlingar på lördagar)

Mail: kikach75@gmail.com