Fastigheten på Noachsgatan 1-3 är byggd 1938 och har 21 lägenheter.
På innergården så har vi en liten lekplats, miljöbod med full sopsortering. Tillsammans med fastigheten på Strandgatan 10 så erbjuder vi också på vår innergård 21 st Carportplatser med el, 8 st P-Platser med el och 9 st P-Platser utan el. Det är kösystem som gäller i första hand men lägenheter på 100 kvm och uppåt har företräde till en parkeringsplats. I övrigt så finns möjlighet att köpa månadsbiljett på gatan av kommunen.

På Noachsgatan 1B (källarplan) så driver Carina Hietala en salong med olika behandlingsformer.

Nedan kommer Carinas egna presentation om sig och sina behandlingar:

Carina heter jag och kommer ha bedriva verksamhet i källarlokalen på Noachsgatan 1B. Jag är frisör sen 15 år tillbaka och brinner för det jag gör . Jag tar alltid hand om mina kunder på bästa möjliga sätt .

Jag kommer ha en stol för klippningar och hårförlängning inom tejp och microringar. Jag gör även Lashlift/browlift . Färg och form av bryn och använder  mig även av trådning som hårborttagnings metod vilket jag tycker är skonsammare för huden i ansiktet än med vax. Erbjuder även lugnande regndroppsmassage behandlingar. Och så kommer jag ha inredning från Zelected by Houze. Så man kommer kunna boka “after work” och tjejkvällar . Jag finns på facebook StyleByC än så länge och håller på att ordna med hemsida . 

Och så klart för Er hyresgäster i denna fastighet så lämnar jag en extra rabatt på alla behandlingar hos mig. Titta in så ordnar vi till besök !!

Varmt Välkomna önskar Carina StyleByC