Huset på Strandgatan 10 är byggt 1935 och innehåller 35 st lägenheter och 3 små butiker bestående av en frisör, klädbutik och Norra baren. Micke, Odetta och Alfred på Café Norr erbjuder en unik atmosfär som andas historia och här kan du koppla av med en utsökt cappuccino eller ett glas vin i solen. Sybro Fastigheter är stolta över att ha dessa verksamheter som sina hyresgäster.

Fastigheten är beläget alldeles intill den grönskande Stadsparken och Eskilstuna ån. Det är ca 5-7 minuters promenad till Eskilstuna centrum. En liten ICA butik finns alldeles i närheten av huset.

Besök gärna Norra baren @norreskilstuna där Ni kan avnjuta en god kopp cappuccino eller ett kallt glas vitt vin samt en bit god mat. Läs mer på instagram

I april månad 2018 så öppnade Malin.STORE sin nya fina butik som erbjuder ett unikt sortiment med kläder och heminredning. Väl värt ett besök. Läs mer på facebook och instagram

På hörnet finns även en frisörsalong, Salong hörnan 016- 13 48 85 som hyresgäst.

På innergården så har vi en liten lekplats, miljöbod med full sopsortering.
Tillsammans med fastigheten på Noachsgatan 1-3 så erbjuder vi på vår innergård 21 st Carportplatser med el, 8 st P-Platser med el och 10 st P-Platser utan el. Det är kösystem som gäller i första hand men lägenheter på 100 kvm och större har företräde till en parkeringsplats. I övrigt så finns möjlighet att köpa månadsbiljett på gatan av kommunen.