Huset på Strandgatan 10 är byggt 1935 och innehåller 35 st lägenheter och 3 små butiker bestående av en frisör, klädbutik och Norra baren. Micke, Odetta och Alfred på Café Norr erbjuder en unik atmosfär som andas historia och här kan du koppla av med en utsökt cappuccino eller ett glas vin i solen. Optimalt liv är också hyresgäst på Noachsgatan 1B. Sybro Fastigheter är stolta över att ha dessa verksamheter som sina hyresgäster.

Fastigheten är beläget alldeles intill den grönskande Stadsparken och Eskilstuna ån. Det är ca 5-7 minuters promenad till Eskilstuna centrum. En liten ICA butik finns alldeles i närheten av huset.

Besök gärna Norra baren @norreskilstuna där Ni kan avnjuta en god kopp cappuccino eller ett kallt glas vitt vin samt en bit god mat. Läs mer på instagram

I april månad 2018 så öppnade Malin.STORE sin nya fina butik som erbjuder ett unikt sortiment med kläder och heminredning. Väl värt ett besök. Läs mer på facebook och instagram

På hörnet finns även en frisörsalong, Salong hörnan 016- 13 48 85 som hyresgäst.

På Noachsgatan 1B (källarplan) så hyr Katjas Magiska Händer och Kristina Knezevic en behandlingslokal för sina resp företag och båda erbjuder olika typer av massage -och energibehandlingar. Välkomna att läsa om verksamheterna och att boka tider här.

På innergården så har vi en liten lekplats, miljöbod samt 38st parkeringsmöjligheter att hyra i olika former, 21 st carportar med el, 8 st vanliga p-platser med el-stolpe samt 9 st p-platser utan el-stolpe.